Reserveringssysteem voor inhaallessen slijpen en smeden

Hieronder vindt u het overzicht van de reserveringsagenda waar u kunt aangeven wanneer u wilt inhalen.

Aan de rechterkant en de onderkant van deze agenda kunt u bewegen (scrollen) door de agenda pagina. Rechts bovenaan in de agenda vindt u de knop "volgende maand" waarmee u in de agenda in de volgende maand terecht komt. In het aangepaste activiteitenrooster, dat u bij de laatste nieuwsbrief van 30 maart als bijlage hebt toegestuurd gekregen vindt u per dag een overzicht welke activiteiten wanneer worden gehouden, slijpen of smeden. In de agenda hieronder klikt u op het desbetreffende tijdstip op de dag dat u wilt inhalen. U komt dan in een andere pagina waar u uw gegevens invult. U bent dan op dat tijdsblok ingeroosterd en u krijgt daarvan ook automatisch een email bericht met een bevestiging van uw reservering. één dag voor de bewuste dag krijgt u nog een herinneringsmail van uw afspraak. U kunt ook de afspraak tussentijds afzeggen (bijvoorbeeld als u griepachtige klachten krijgt)

Voor iedere reservering doorloopt u dezelfde simpele procedure. Bijna alle leden hebben sowieso recht op 7 inhaal lessen.

Let op: In de agenda staat soms "gesloten" vermeld, maar dat geeft alleen aan dat er in de agenda voor die dag niet gereserveerd kan worden. Het activiteitenrooster loopt gewoon door. Vragen?: even mailen met het bestuur!